);

Pozdravljeni na moji spletni strani!

Moje ime je Silvester in že vrsto let se tako moje ime kot tudi delo povezujeta z vrhunsko profesionalno prodajo. Moje življenje je pravzaprav zaznamovano s prodajo, saj se že več kot 25 let aktivno ukvarjam s prodajo v različnih oblikah. Moj pogled na prodajo je zagotovo drugačen v primerjavi s tem, kako večina ljudi prodajo dojema.
Prodaja je zame simbol razvoja določenega podjetja in posameznika. V sodobnem svetu si z uspešno prodajo zagotovimo stabilnost, varnost in rast. V prvi vrsti je zame prodaja komunikacija, komunikacija pa pomeni odnos. Na svojih treningih udeležencev ne učim o posamezni teoriji ali tehniki, s katero lahko uspešno zaključijo prodajni sestanek, temveč jih naučim vzpostaviti pozitiven odnosa s potencialno stranko, ki se bo tudi dolgoročno obrestoval. V sodobnem svetu ni prostora za improviziranje! Pomembno je imeti profesionalen pristop do prodaje in korekten odnos do strank.
S pomočjo lastnega znanja vas lahko popeljem v svet vrhunskih profesionalnih prodajnikov in vas na tej točki hkrati povabim, da se mi pridružite na ena-na-ena coachingu ali na dvodnevnem treningu Top Selling Professional.

Velikokrat me ljudje sprašujejo, kaj je moj največji uspeh v življenju?

Zagotovo jih je veliko, saj sem v prvi vrsti zelo ponosen oče svojih hčerk. Vsekakor pa je eden od mojih večjih uspehov ta, da že 7 let skupaj z g. Wernerjem Katzengruberjem, osebnostnim trenerjem št. 1 v Nemčiji in svojo ekipo v podjetju KHD Group slovenskim podjetjem pomagam rasti in razvijati potenciale. S pomočjo licenčnih programov Top Selling Professional © in Fit for Leadership © skupaj z ambicioznimi slovenskimi podjetniki ter njihovimi zaposlenimi pišemo knjigo uspeha slovenskega gospodarstva.
Moja želja je, da v prihodnosti prav vsak zaključi trening osnove prodajnih pogajanj po modelu Top Selling Professional, saj so prodajne veščine tiste, ki nas premaknejo iz povprečja. Danes namreč ni dovolj zgolj biti dober strokovnjak, pomembno je tudi, da si sposoben svoje znanje predstaviti in ponuditi potencialnim strankam.

Imam samo en, preprost cilj - da vas v kratkem času in s konkretnimi tehnikami pripeljem do boljših rezultatov v prodaji!