);

BREZPLAČNA DELAVNICA:
7 najbolj popularnih zmot v prodaji

... ki zmanjšajo realizacijo tudi do 50 %.

Pred kratkim sem praznoval 52. rojstni dan in odločil sem se naslednje. Želim, da praznujete skupaj z mano. Naj vas počastim z izjemnim darilom ...

Res sem vesel, da ste izkazali interes za eno izmed najpomembnejših tem v vašem življenju – to je prodaja.

Na vaš elektronski naslov sem vam pravkar poslal povezavo, preko katere si boste prenesli elektronsko knjigo “Kako v 9. korakih prepričati sedem od desetih strank”, a naj ne ostane zgolj pri e-knjigi.

Imam samo en, preprost cilj – da vas v kratkem času in s konkretnimi tehnikami pripeljem do boljših rezultatov v prodaji!

V svoji več kot 25 let dolgi karieri sem usposobil več kot 5.000 profesionalnih prodajnikov, imel več kot 50.000 osebnih prodajnih sestankov in več kot 300.000 slušateljev na predavanjih. 

Vem, da lahko pomagam tudi vam!

Ko se boste udeležili kakšne izmed mojih prodajnih delavnic, boste spoznali, kot številni pred vami, da več časa kot boste namenjali za izpopolnjevanje vaših prodajnih sposobnosti, boljši bodo vaši rezultati. In boljši kot bodo vaši prodajni rezultati, bolj srečni boste in bolj boste uživali v vašem uspehu! 

Pavzaprav sem prepričan, da se zelo kmalu vidiva.

Zakaj?

Ne bom dolgovezil. 

Za vas sem pripravil ekskluzivno popoldansko 3-urno delavnico, ki je nisem izvajal še nikoli doslej. Tako je. Imate izjemno priložnost, da ste v izbrani skupini prvih, ki jo boste videli, slišali in doživeli. 

… in to BREZPLAČNO!

Ne bom vam zanjo računal 50, 100, 300 ali več evrov, kot običajno, temveč vam jo kot rojstno dnevno darilo podarjam zastonj. 

Želim, da se z lepoto prodaje spoznate tudi v živo, ne zgolj preko knjig, člankov ali video posnetkov na spletu. 

Prodaje se marsikdo boji, pa ni potrebno, da je tako. Sam v njej uživam. Zelo verjetno tudi zaradi tega, ker sem že zdavnaj odkril, kaj so najpopularnejše zmote v prodaji in pogajanjih, ki jih prodajalci nenehno počnejo. Tudi zelo izkušeni mački, ki so na sceni prisotni že mnogo let. 

Winston Churchill je nekoč dejal, “da je zelo koristno narediti napako, iz katere se lahko kaj naučimo, čim bolj zgodaj.” Drži. Zelo pomembno pa je, da napake najprej ozavestimo, da se iz njih sploh lahko kaj naučimo in da jih seveda ne ponavljamo več. 

Ste zares prepričani, da veste, katere to so? Obdržite kanček dvoma v svoje prodajne sposobnosti in zaupajte v to, da vsega potenciala še zdaleč niste izkoristili. Ste pripravljeni, da ga? 

Obstaja samo ena zanka. Ker gre za brezplačen dogodek z izjemno koristnimi informacijami za vas, zaradi katerih boste enostavno prodali več, pričakujem velik naval pri rezervaciji vstopnic. 

Ni nujno, da bomo pravočasno uspeli rezervirati dovolj veliko dvorano, da bomo lahko uspeli sprejeti vse. Zato smo se odločili za načelo: kdor prvi pride, prvi melje. Pohitite torej z rezervacijo svoje brezplačne vstopnice preko spodnjega gumba. 

PS: V kolikor niste povsem prepričani, da ste pripravljeni investirati nekaj ur svojega časa, da izboljšate svoje prodajne rezultate, prosimo, da si vstopnice NE rezervirate. Vašega mesta bo zagotovo vesel nekdo, ki mu je poslovni uspeh visoko na prioritetni lestvici!

Kje?
CPU Center za poslovno usposabljanje (Dvorana Sava) Kardeljeva ploščad 27a, 1000 Ljubljana Brezplačno parkiranje za stavbo


Kdaj? 
16. september od 17:00 do 20:00