);

Delavnica s Silvestrom Kmetičem in Andrejem Zalokarjem

Kako Top Selling Professional upravlja z ugovori?

Dejstvo je, da imate problem in da vsi prodajalci niso enaki. Prodajalci smo postavljeni pred nove izzive in le-ti se na nanašajo več na to, kar smo včasih razumeli pod prodajo. Včasih smo edinstvenost prodajne prednosti (USP) našli v izdelku ali znamki, danes predstavlja edinstvenost prodajne prednosti prodajalec.

Izobraževanje za prodajalca Top Selling Professional (TSP) je metoda, ki ne temelji na priučenih sposobnostih, temveč predvsem na novem zavedanju prodaje.

Nov tip prodajalca je odkril, da je »odnos« močnejši od »potrebe«. To ne pomeni mehke prodaje, temveč gradnjo ciljno naravnanega, močnega odnosa, ki preživi tudi ostra pogajanja.

Na delavnici se boste naučili, kako:

 • pridobiti novo stranko ali dogovoriti srečanje z že obstoječo;

 • upravljati z ugovori in jih izkoristiti kot priložnosti;

 • zaključiti prodajna pogajanja;

 • z aktivnim poslušanjem gradimo odnose;

 • rešujemo oziroma preprečujemo konflikte;

 • učinkovito komuniciramo.

Delavnica je primerna za vas, v kolikor:

 • se ukvarjate s prodajo in si želite nadpovprečnih rezultatov,

 • delate v prodajnem podjetju (danes so vsa podjetja prodajna),

 • vas prodaja zanima in totalno navdušuje (to!),

 • ste mlada oseba na začetku svoje kariere (razgovor za zaposlitev je prodajni sestanek),

 • ste samostojni podjetnik/ca (vi najbolj od vseh potrebujete te nasvete),

 • delate v B2B prodaji (ker prodajate ljudem),

 • delate v direktni prodaji (o ja, vi ste pogumni),

 • sanjate o prodaji (zbudite se in uresničite svoje sanje!),

 • ste študent bilo katere smeri (ker je danes vse prodaja in na faksu vas ne bodo naučili),

 • si želite boljših odnosov s prijatelji, partnerjem in ne nazadnje sami s seboj!

 

V 3-ih urah boste na delavnici:

Spoznali pomembnost razumevanja učnega procesa skozi štiri stopnje

Učenje je proces, s katerim se boste pripravili na nove situacije

Obsega osvojitev in vadbo novih metod, novih sposobnosti, novih vedenj in novih vrednot, ki so potrebni za življenje v svetu, ki se neprestano spreminja.

Spoznali boste pogajalske strategije Top Selling Pofessional

7 osnovnih pravil pri upoštevanju ugovorov

Ugovori so v pogajanjih samoumevni, pogosto uporabljeni kot taktična metoda za vznemirjanje prodajalca. Ko prepoznate ugovor, je pomembno, da ga sprejmete in to signalizirate tudi svojemu sogovorniku.

Kako TSP iz ugovorov naredi novo prodajno priložnost?

Z vrhunsko mentalno pripravo in razumevanjem prikritih sporočil boste stranko pripeljali do razmišljanja in občutkov - potrebujem še več!

Model S.A.L.E.S.©

Vsaka dobra pogajalska strategija potrebuje okvir, znotraj katerega se odvija. Z rutino pri uporabi tega modela bodo vaša pogajanja bolj suverena in uspešnejša.

Pomembnosti postavljanja strateških vprašanj

Če vprašanja uporabljate z občutkom, se vaš sogovornik ne bo počutil kot na zagovoru. Zmeraj je bolje postaviti manj vprašanj, a zato pravih. Tehnika spraševanja je eden najmočnejših instrumentov v komunikaciji. Za postavljanje pravih vprašanj je potrebna vaja – zato se na vsak prodajni pogovor dobro pripravite in si zapišite glavna (master) vprašanja.

Aktivno poslušanje

Aktivno poslušanje je eden najbolj pomembnih komunikacijskih modelov pri vodenju pogajanj. Z njim boste sogovorniku dokazovali empatijo in razumevanje ter ga lahko tudi bolje spoznali. Izognili se boste nesporazumom in nepotrebnim konfliktom, poleg tega pa lahko na ta način korak za korakom zavarujete posamezne napredke v pogajanju.
 

POZOR! Ta delavnica je samo za pogumne! Če prideš, je treba obljubiti, da boš novo znanje začel/a uporabljati že naslednji dan po delavnici!

 

Vsi govorijo o postavljanju ciljev, KHD ti ponuja pomoč, da z minimalno investicijo prideš do zaželenih rezultatov!

Vse to dobiš z nakupom knjige Prodaja, ki bo tvoja vstopnica na dogodek.

Pa še dodatnih 20 % popusta ti bomo omogočili, tako da boš knjigo Prodaja dobil po neverjetni ceni 19,90 € in se obenem brezplačno udeležil delavnice v vrednosti 50 €!

 

Z vami bosta predavatelja

Silvester Kmetič

Direktor KHD skupine Slovenija, poslovni trener in coach. Deluje na področju organizacijskega in strateškega razvoja v Sloveniji, Nemčiji, Avstriji, Franciji, Srbiji in na Hrvaškem. Več kot 25 let aktivno deluje na področju prodaje in več kot 10 let na področju vodenja, organizacijskega in strateškega razvoja. Izvaja prodajne in vodstvene treninge za srednji in višji management in s pomočjo sodobnih pristopov psihologije in ekonomije ljudem pomaga razvijati veščine vodenja, komunikacije, projektnega in timskega dela.

Usposobil je več kot 1000 vrhunskih prodajnikov in vodij. Je hipno coach (NLS institut Marca M. Galala), NLP master coach (INLPTA) in edini transolucijski coach v Sloveniji, ki se je izšolal pri Wernerju Katzengruberju (CEO KHD Group Nemčija in osebnostni coach št. 1 v Nemčiji za področje managementa). Silvester si prizadeva, da s svojim znanjem in izkušnjami podjetjem in posameznikom pomaga dosegati nadpovprečne rezultate.

Andrej Zalokar

Andrej Zalokar je svetovalec in poslovni trener za področje prodaje, komunikacije in vodenja ljudi z bogatimi mednarodnimi izkušnjami dela v mednarodnih korporacijah, pri čemer je 8 let deloval kot svetovalec japonske korporacije Brother Industries za razvoj trga v Sloveniji, BiH in na Hrvaškem. Prek 250 podjetnikom je pomagal uspešno vpeljati nove blagovne znamke in izdelke, s katerimi so dosegli od 10- do 60-odstotni tržni delež. Eno izmed podjetij je v petih letih doseglo kar 17-odstotno povprečno letno rast prodaje. Vsakodnevno stremi k osebni in poslovni rasti in z veseljem prenaša svoja znanja in spoznanja tudi na druge ljudi. Verjame, da se z izboljšano komunikacijo, že v osnovi, naučimo izogniti konfliktu.

Zaupala so nam naslednja podjetja:

 
»Z vašim podjetjem smo prvič sodelovali pri projektu »Vseživljenjska karierna orientacija za podjetja in zaposlene« preko podjetja M Servis. G. Kmetič je takrat pri nas izvajal delavnice in skupinski coaching za vodilne delavce. Že takrat smo bili z delom g. Kmetiča zelo zadovoljni, zato smo se ponovno obrnili na vas pred časom, ko smo se odločili za individalni coaching za nekaj sodelavcev na najvišjem nivoju. Storitev je bila izvedena na visokem nivoju in napredek smo opazili pri vseh sodelavcih. Tudi v prihodnje smo dogovorjeni za sodelovanje.«

Eva Kusič Mihelčič, vodja enote Ravnanje s človeškimi viri, Poclain Hydraulics

»Projekta, ki smo ju izbrali, da se izpeljeta na način timskega dela, sta v ideji na našem podjetju obstajala že dolgo. Začeli smo tudi že nekaj izvajati, a vse do tega treninga z vami stvar ni stekla. Projekti so kar naprej zamujali, motivacija zaposlenih pa je bila bolj na dnu, pojavljali so se tudi konflikti med njimi. Sedaj, po tem pretečenem času, pa imamo narejena dva pomembna izdelka, pripravljena, da jih predstavimo trgu.«

Marjan Gobec, direktor, KOPA računalniški inženiring, d.d.

»Silvester Kmetič je trener in predvsem človek, ki je pripravljen deliti svoje znanje. Kot vodja mentorskega programa »Uči se od najboljših« za mlade, sem ga povabila, da za naše mentorirance izvede delavnico oziroma predstavitev učinkovitega mreženja. Bila sem prijetno presenečena, saj je Silvester kljub svojemu polnemu urniku povabilo sprejel in za naše mlade izvedel izjemno predstavitev mreženja, posebej primerno za mlade, ki so na začetku svoje kariere. Silvester Kmetič je izkušen, odprt in dostopen posameznik, ki navdušuje s svojim znanjem in izkušnjami. Vedno občudujem osebe, ki so pripravljene svoj čas in znanje nameniti mladim in jim pomagati na njihovi poti.«

Gabriela Lukman, vodja mentorskega programa »Uči se od najboljših«, Zavod Ypsilon

»Delavnica Top Selling Professionals po vsebini in izvedbi zagotovo izstopa od drugih delavnic in usposabljanj, ki sem se jih udeležila. Čeprav je namenjena tistim, ki delajo v prodaji, jo priporočam vsem podjetnikom, ki si želijo razširiti svoja znanja, predvsem pa mladim podjetnikom, ki si bodo z informacijami, pridobljenimi na delavnici, prihranili marsikatero neprijetno izkušnjo. Na delavnici mi je bilo še posebej všeč to, da je Silvo teoretične osnove, ki jih je delil z udeleženci, podkrepil z lastnimi primeri iz prakse. Zaradi udeležbe na delavnici bom v prihodnje učinkoviteje predstavljala svojo storitev na trgu in lažje komunicirala s strankami.«

Barbara Bračko, Prevajanje in tolmačenje Dragoman

»Spoštovani, zahvaljujem se vam v imenu našega podjetja za pomemben prispevek k izboljšanju rezultatov poslovanja. Naj omenim, da smo uspeli po sodelovanju z vami pridobiti kar nekaj novih ključnih partnerjev in kar je še pomembneje, obdržali smo nekaj zelo pomembnih starih. Veselim se novih izzivov in lepo vas pozdravljam.«

Davor Vrban, direktor, Lohnex

»Sodelovanje s KHD in kolegom Silvom je nekaj zelo zanimivega, najprej naj se ozrem na slovenske podjetnike, vsi mislijo oziroma bolje mislimo da je panoga specifična in da smo nekaj posebnega. Ravno sodelovanje s couchom (tudi sam sem couch) ti lahko prinese ravno nasprotna spoznanja, ja res je da je vsak nekaj posebnega in vsak mora najti svojo pot, da ni univerzalen, vsekakor je to lažje s pomočjo odličnih strokovnjakov, ki ti poti ne začrtajo ti pa pomagajo da jo najdeš sam, zato Silvo hvala in se vsekakor še vidimo.«

pred. dr. Miha Dvojmoč, mag. javn. upr., dipl. var., MD skupina

 
 

Kaj še torej čakate? Rezervirajte svoj termin!

Ker vas ta tema zanima in ker si želite postati vrhunski prodajnik, izkoristite ekskluzivno priložnost in si hitro rezervirajte svoje mesto na delavnici Kako Top Selling Professional upravlja z ugovori?

Potrudili smo se in za vas pripravili številne termine po vsej Sloveniji. Izberite sebi najustreznejšega.

Naj povzamemo:

Kaj vam prinese resnično nizka investicija

74'90€ 19'90 €


 • Knjigo Prodaja - Biblija vrhunskega prodajnika, strategije prihodnosti v vrednosti 24'90 €

 • Brezplačno udeležbo na delavnici Kako Top Selling Professional upravlja z ugovori? v vrednosti 50'00 €

Prvi korak na poti do prestižnega statusa Top Selling Professional boste naredili torej za 19'90 € namesto za 74'90 €. Skupaj prihranite kar 55'00 € oz. 75 %.

Izberite svoj termin:


27. maj, Maribor, Štajerska gospodarska zbornica, Ulica talcev 24, 2000 Maribor, 17:00 - 20:00 ; Prijave niso več mogoče.

28. maj, Ljubljana, CPU Center za poslovno usposabljanje, Kardeljeva ploščad 27a, 1000 Ljubljana , 17:00 - 20:00 ; Prijave niso več mogoče.

29. maj, Celje, Zavoda za povezovanje in sodelovanje 2030, Bivša stolpnica Zlatarne Celje 2. nadstropje, Kersnikova 17a, 3000 Celje, 17:00 - 20:00

Prijavi se in bodi z nami!

Izkoristi priložnost se družiti in učiti od trenerjev in coachov, katerih klienti dosegajo vrhunske rezultate in so med 10 % najboljših v svoji panogi!

*Knjiga služi tudi kot vstopnica na dogodek in jo boste prejeli fizično na mestu ob registraciji pred vstopom na sam dogodek, oz. delavnico.