);

Kdo smo ponosni člani ekipe KHD?

Silvester Kmetič, generalni direktor KHD Group Slovenia

Moje ime je Silvester in že vrsto let se tako moje ime kot tudi delo povezujeta z vrhunsko profesionalno prodajo. Moje življenje je pravzaprav zaznamovano s prodajo, saj se že več kot 25 let aktivno ukvarjam s prodajo v različnih oblikah. Moj pogled na prodajo je zagotovo drugačen v primerjavi s tem, kako večina ljudi prodajo dojema.
Prodaja je zame simbol razvoja določenega podjetja in posameznika. V sodobnem svetu si z uspešno prodajo zagotovimo stabilnost, varnost in rast. V prvi vrsti je zame prodaja komunikacija, komunikacija pa pomeni odnos. Na svojih treningih udeležencev ne učim o posamezni teoriji ali tehniki, s katero lahko uspešno zaključijo prodajni sestanek, temveč jih naučim vzpostaviti pozitiven odnosa s potencialno stranko, ki se bo tudi dolgoročno obrestoval. V sodobnem svetu ni prostora za improviziranje! Pomembno je imeti profesionalen pristop do prodaje in korekten odnos do strank.
S pomočjo lastnega znanja vas lahko popeljem v svet vrhunskih profesionalnih prodajnikov in vas na tej točki hkrati povabim, da se mi pridružite na ena-na-ena coachingu ali na dvodnevnem treningu Top Selling Professional.

Velikokrat me ljudje sprašujejo, kaj je moj največji uspeh v življenju?

Zagotovo jih je veliko, saj sem v prvi vrsti zelo ponosen oče svojih hčerk. Vsekakor pa je eden od mojih večjih uspehov ta, da že 7 let skupaj z g. Wernerjem Katzengruberjem, osebnostnim trenerjem št. 1 v Nemčiji in svojo ekipo v podjetju KHD Group slovenskim podjetjem pomagam rasti in razvijati potenciale. S pomočjo licenčnih programov Top Selling Professional © in Fit for Leadership © skupaj z ambicioznimi slovenskimi podjetniki ter njihovimi zaposlenimi pišemo knjigo uspeha slovenskega gospodarstva.
Moja želja je, da v prihodnosti prav vsak zaključi trening osnove prodajnih pogajanj po modelu Top Selling Professional, saj so prodajne veščine tiste, ki nas premaknejo iz povprečja. Danes namreč ni dovolj zgolj biti dober strokovnjak, pomembno je tudi, da si sposoben svoje znanje predstaviti in ponuditi potencialnim strankam.
Imam samo en, preprost cilj - da vas v kratkem času in s konkretnimi tehnikami pripeljem do boljših rezultatov v prodaji!

Izboljšajte prodajne veščine

Andrej Zalokar, svetovalec in poslovni trener za področje prodaje

Svetovalec in poslovni trener za področje prodaje, komunikacije in vodenja ljudi. Ima bogate mednarodne izkušnje dela v mednarodnih korporacijah, pri čemer je 8 let deloval kot svetovalec japonske korporacije Brother Industries za razvoj trga v Sloveniji, BiH in na Hrvaškem. Prek 250 podjetnikom je pomagal uspešno vpeljati nove blagovne znamke in izdelke, s katerimi so dosegli od 10- do 60-odstotni tržni delež. Eno izmed podjetij je v petih letih doseglo kar 17-odstotno povprečno letno rast prodaje.

Zaposlen je v podjetju KHD Skupina, v katerem izvajajo prodajne in vodstvene treninge za srednji in višji management. S pomočjo sodobnih pristopov psihologije in ekonomije ljudem pomagajo razvijati veščine vodenja, komunikacije, projektnega in timskega dela. V okviru delovanja v KHD Skupini se je srečal s Transolucijskim modelom, katerega idejni oče je g. Werner Katzengruber (CEO KHD Group Nemčija), ki je osebnostni coach št. 1 v Nemčiji na področju managementa.

Strmi k osebni in poslovni rasti in z veseljem prenaša svoja znanja in spoznanja tudi na druge ljudi. Pri delavnicah, ki jih izvaja, ga odlikuje empatija do udeležencev. S konkretnimi primeri iz prakse in različnimi ciljno usmerjenimi vajami pripelje udeležence do enostavne in učinkovite implementacije na delavnicah pridobljenih znanj v vsakodnevno delovno okolje.

Je Transolution Business Practitioner, Trener programa Top Selling Professional© »Moč pogajanj«, Trener programa Fit for Leadership©, Train4Trainer – Situacijsko vodenje II (Blanchard Serbia), Business Mastery about Social Media - Paul O'Mahony, Inbox BluePrint Academy - Digital Publishing Business (E-mail marketing), NLP diploma – INPLATA.